Ηλεκτρονική τιμολόγηση για όλους

Διαχειριστείτε εύκολα τα ηλεκτρονικά βιβλία σας και συνδεθείτε άμεσα με το myDATA της ΑΑΔΕ.

Χωρίς τεχνικές γνώσεις, χωρίς εγκαταστάσεις, χωρίς παραμετροποιήσεις, χωρίς κόστος για μικρό όγκο παραστατικών.

myDATA: γρήγορη & εύκολη σύνδεση


Δημιουργία τιμολογίων & αποδείξεων 

τα παραστατικά αποστέλνονται στα ηλεκτρονικά βιβλία myDATA


Διαβίβαση & ενημέρωση Ηλεκτρονικών Βιβλίων

αυτόματη σύνδεση με το myDATA της ΑΑΔΕ χωρίς τεχνικές γνώσεις


Αποστολή παραστατικών στους πελάτες

ηλεκτρονική αποστολή μέσω email & δυνατότητα έκδοσης PDF


Ενημέρωση του Λογιστή

δυνατότητα πρόσβασης του Λογιστή στο σύστημα με δικό του λογαριασμό


Απίστευτα εύκολη ηλεκτρονική τιμολόγηση

Εκδώστε τιμολόγια με μερικά κλικ

Επιλέξτε τους πελάτες σας, τους συνεργάτες σας και τα στοιχεία πληρωμής σας από ένα αναπτυσσόμενο μενού, προσθέστε υπηρεσίες και όρους & προϋποθέσεις και τελειώσατε! Το λογότυπό σας και τα στοιχεία της επιχείρησής σας προστίθενται αυτόματα σε κάθε τιμολόγιο για δική σας διευκόλυνση.

Eκδώστε το 1ο τιμολόγιο   

Μάθε για τα Ηλεκτρονικά βιβλία της ΑΑΔΕ

Το Workadu σας βοηθά να μειώσετε το κόστος σας και να γλυτώσετε χρόνο συνδέοντας σας αυτόματα με το myData της ΑΑΔΕ

Το myDATA - Ηλεκτρονικά Βιβλία είναι μία υπηρεσία της ΑΑΔΕ μέσω της οποίας μπορείτε να δείτε το Συνοπτικό Βιβλίο της επιχείρησής σας, να επιλέξετε την Αναζήτηση Παραστατικών και να προβάλετε τα στοιχεία των τιμολογίων που έχουν διαβιβαστεί στην ΑΑΔΕ και αφορούν την επιχείρησή σας.

H αποστολή παραστατικών στα ηλεκτρονικά βιβλία myDATA της ΑΑΔΕ είναι μια υποχρεωτική διαδικασία για όλες τις επιχειρήσεις οι οποίες δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και θέλουν να εκδίδουν νόμιμα παραστατικά.

Μέσα από το Workadu μπορείτε να δείτε τα τιμολόγια που έχετε εκδώσει και υποβάλλει στο myDATA αλλά και τα τιμολόγια των προμηθευτών σας, διευκολύνοντας έτσι την διασταύρωση των εσόδων και των εξόδων σας.

FAQ


Η υποχρέωση αποστολής στο myDATA είναι υποχρεωτική για όλους και για όλες τις συναλλαγές B2B, B2C, B2G

Θεωρητικά όχι - και πρακτικά, ειδικά με το workadu καθόλου. Έχουμε φροντίσει να αυτοματοποιηθούν όλες οι διεργασίες που παρεμβάλλονται μεταξύ επιχείρησης και myDATA. Με το Workadu ο τρόπος με τον οποίο δουλεύετε θα παραμείνει 100% ίδιος.

Η παραγωγική πλατφόρμα έχει ήδη ενεργοποιηθεί. Μπορείτε να λάβετε τους κωδικούς σας από την  ιστοσελίδα https://aade.gr/mydata κάνοντας είσοδο με τους κωδικούς taxisnet.

Ανεξάρτητα χρήσης της πλατφόρμας Workadu θα χρειαστείτε ένα πρόγραμμα σε ηλεκτρονικό υπολογιστή ή κινητό το οποίο θα συνδέεται με το myDATA. To workadu μπορεί να δουλεύει από παντού μέσω κινητού, υπολογιστή ή tablet, όπου κι αν βρίσκεστε.

Το Workadu δεν χρεώνει τίποτα επιπλέον, πέρα του βασικού  τιμολογιακού μοντέλου, για την σύνδεση με το MyDATA. Δείτε περισσότερα για τις τιμές του Workadu invoicing εδώ : https://workadu.com/syndromes.

To Workadu στην τρέχουσα έκδοσή του είναι συμβατό με το myDATA και δίδεται ως ενιαίο σύστημα τιμολόγησης και όχι ως επιπλέον λύση. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να είμαστε 100% αυτοματοποιημένοι σε σχέση με άλλα συστήματα της αγοράς.